Grup de dezvoltare personala si suport

 

Grup de dezvoltare personala si de suport

Vrei sa vorbesti si nu ai cu cine? Vrei sa fi auzit/a si nu stii cine te-ar putea asculta?  Vrei sa te exprimi insa nu iti gasesti cuvintele? Te invitam la grupul de dezvoltare si suport organizat de A.R.T.E. si Safe Place cu sprijinul Asociatiei M.A.M.E. Prin cuvinte sau prin metode expresive, va vom sprijini si vom cauta solutii pentru situatiile de viata in care va aflati.

Cum?

Verbal sau cu ajutorul diverselor materiale de art terapie: creioane, acuarele, acril, colaje, lut, sunete, carbune, plastilina si multe alte materiale interesante.
Fiecare participa din propriul motiv. Poti sa participi pentru ca ai o problema actuala sau una pe care inca nu ai putut sa o inchei. Poate ca vrei sa participi doar ca sa afli ceva nou despre tine. Sau poate esti doar curios/curioasa si vrei sa afli mai multe despre art terapie.  Orice motiv aveti, sunteti bineveniti!

Cu cine?

Mihai Albu, psiholog, consilier psihologic, art-terapeut in formare in metoda Phronetik® in cadrul programului desfasurat de A.R.T.E. (Romania) si W.S.K. (Austria)

Unde?

La Safe Place: feel free to grow!®, bd. Titulescu (locul exact se anunta celor inscrisi).

Cand?

Incepand de luni, 12 decembrie.

Cat dureaza? Cat costa?

Intre orele 18 si 20.30 si costa 50 lei/persoana.  50% din sumele incasate vor fi donate Asociatiei M.A.M.E. pentru a sprijini realizarea proiectului “Copilaria NU trebuie traita in spital”.

Cati?

Minim 5, maxim 10 persoane (puteti sa va aduceti si prietenii).

Sunt disponibile si sesiuni individuale.

Inscrieri si detalii la 0723.270.407 si mihai.albu@safe-place.ro .

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.